REFRESH YOURSELF – ΑΝΟΙΞΗ ’23

Retreat 4 ημερών, Κάρυστος - Έβοια
25 Μαΐου, 2023
- 28 Μαΐου, 2023

Ελάτε μαζί μου για ένα καταφύγιο γιόγκα «REFRESH YOURSELF» στη Villa Kasteli, στην καρδιά ενός μικρού ελληνικού ορεινού χωριού.

Ένα γαλήνιο, ειδυλλιακό παραμύθι με θέα ένα αρχαίο Ενετικό Κάστρο και τον όμορφο κόλπο της Καρύστου.

Το τέλειο μέρος για απόδραση!

Αφήστε τις αποσκευές σας στην πόρτα και ξεχάστε τη ζωή στο σπίτι.

Φύση, κίνηση, χαλαρωτικά μασάζ, ξεκούραση;

Ό,τι κι αν χρειαστείτε!

🌜 Αποκοιμηθείτε σε απαλή σιωπή και ξυπνήστε με τους ήχους του βουνού και τις μυρωδιές του χωριού.

🌼 Συνδεθείτε ξανά με τη φύση, με τον εαυτό σας, με την ιδανική σας κατάσταση!

💦 Βουτήξτε στα κρυστάλλινα νερά των καταρρακτών και ζήστε μια καθαρτική εμπειρία από το κεφάλι μέχρι τα πόδια ή στο θαλασσινό νερό για να αναζωογονηθείτε και να απορροφήσετε όλα τα οφέλη του αλμυρού κρύου νερού

🧘‍♀️ γιόγκα και διαλογισμός για να κινήσετε το σώμα σας και να ηρεμήσετε το μυαλό

🍅 Νόστιμο τοπικό φαγητό με φρέσκα υλικά από τον κήπο

Απολαύστε την πιο αναζωογονητική, αναζωογονητική απόδραση γιόγκα για να αφυπνίσετε το πνεύμα σας, να ισορροπήσετε σώμα και πνεύμα.

Όλες οι πρακτικές ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ 9 ΑΤΟΜΑ

Σε αυτό το retreat:

Kundalini

Η Kundalini γιόγκα είναι το μεγαλείο για το οποίο είναι ικανός ο καθένας από εμάς. Πρόκειται για το ξεδίπλωμα της πραγματικής μας φύσης.

Είναι η αφύπνιση του απεριόριστου δυναμικού που προϋπάρχει σε κάθε άνθρωπο. Είναι η αφύπνιση του εαυτού και για αυτό η Kundalini γιόγκα αναφέρεται συχνά ως η γιόγκα της επίγνωσης. Είναι μια φυσιολογική ικανότητα που οι περισσότεροι από εμάς δεν χρησιμοποιούμε – είναι στόχος όλης της γιόγκα!

Yin

Γιόγκα με αργούς ρυθμούς. Μια πύλη προς έναν τρόπο ζωής γεμάτη περισσότερη χαλάρωση, μεγαλύτερη ενσυνειδητότητα και λιγότερο άγχος.

Ενώ είδη γιόγκα μπορεί να σας ωθούν να ενισχύσετε και να τονώσετε το σώμα σας, η Yin γιόγκα σας προσκαλεί να είστε ακριβώς όπως είστε! Η Yin γιόγκα επικεντρώνεται στο τέντωμα βαθύτερων συνδετικών ιστών, όπως αρθρώσεις, τένοντες και συνεκτικούς ιστούς. Αυτή η βαθύτερη σύνδεση είναι ο λόγος για τον οποίο η Yin Γιόγκα συχνά ονομάζεται “ΓΙΟΓΚΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ”

Γνωρίστε τον Δάσκαλό σας
Γεια σας,

Είμαι η Μάρθα, ένας παθιασμένος δάσκαλος γιόγκα και πάντα μαθητής!

Η Kundalini yoga έγινε η “αγάπη μου με την πρώτη ματιά” το έτος 2014, όταν παρακολούθησα την εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα 200 ωρών με τα στούντιο Semperviva Yoga – η καλύτερη εμπειρία ζωής ποτέ – με την αγαπημένη μου, εκπληκτική, εμπνευσμένη δασκάλα GLORIA LATHAM (Global Master of Kundalini yoga)!

Το ταξίδι μου στη γιόγκα ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, με μαθήματα, εργαστήρια, retreats και προσωπική εκπαίδευση στο σπίτι!

Σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής μου αποφάσισα να γίνω μέρος της Εκπαίδευσης Δασκάλων – 200 ωρών – για να κάνω ενδοσκόπηση και να έρθω σε επαφή με τον εαυτό μου (διαρκής διαδικασία θεραπείας). Ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω δάσκαλος γιόγκα ή ιδιοκτήτης στούντιο γιόγκα όμως, όλα εξελίχθηκαν μόνα τους μετά! Λίγο μετά την αποφοίτησή μου άνοιξα ένα στούντιο γιόγκα με το όνομα «Happy Yogi» που διήρκεσε περίπου 5 χρόνια επειδή η ζωή αλλάζει με απροσδόκητους τρόπους. Οπότε άλλαξα κατεύθυνση… οργανώνοντας yoga retreats/διακοπές, διαδικτυακά μαθήματα και workshops, ώστε να εμπνεύσω τους ανθρώπους να δώσουν περισσότερη «ζωή» στη ζωή τους, να κάνουν ενδοσκόπηση, να ανυψώσουν και να ηρεμήσουν το μυαλό! Τα προηγούμενα χρόνια παρακολούθησα πολλά εργαστήρια, retreats και εκπαίδευση δασκάλων για να ολοκληρώσω ένα άλλο δίπλωμα 200 ωρών στη Διδασκαλία της Κουνταλίνι!

Εν τω μεταξύ, ερωτεύτηκα και την Yin yoga! Για μένα ήταν ο καλύτερος συνδυασμός (YIN & YANG) με την ενεργητική πρακτική της Kundalini για να τεντώσω το σώμα μου και να ηρεμήσω το μυαλό με τη Yin, οπότε αφιέρωσα την πρακτική μου και την εκπαίδευσή μου και στη Yin γιόγκα… ζωντανά στο στούντιο και online!

Θα ομολογήσω ότι η γιόγκα με βοήθησε να βρω ισορροπία στη ζωή μου, να έχω ισχυρότερο μυαλό και σώμα και να βρω εσωτερική γαλήνη και χαρά!!
Το “Sharing is Caring”, γι ‘αυτό θα ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις και την εμπειρία μου μετά από τόσα χρόνια, για να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα, να αγαπούν καλύτερα, να κοιμούνται καλύτερα για να βρουν ισορροπία, εσωτερική ειρήνη και δύναμη!

Ετοιμαστείτε να κινητοποιήσετε το σώμα σας και να συνδεθείτε με τον εαυτό σας.
Μόνοι ή με το αγαπημένο σας άτομο ελάτε να απολαύσετε ΔΙΑΚΟΠΕΣ YOGA, να επαναφορτίσετε το σώμα σας, να ανυψώσετε το μυαλό σας και να φωτίσετε την ψυχή σας με Γιόγκα και Διαλογισμό!

 

“Η ευτυχία είναι ένα εσωτερικό ταξίδι”

 

Με ευγνωμοσύνη

Μάρθα

 

* Η πρώτη επαφή της Μάρθας με την Κουνταλίνι γιόγκα ήταν το 2014 στην Ελλάδα και από τότε δεν σταμάτησε να την ασκεί. Η Μάρθα είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα από τη Yoga Alliance (RYS 200) και έχει παρακολουθήσει 200 ώρες εκπαίδευση δασκάλας Κουνταλίνι γιόγκα από την Gloria Latham στα Semperviva Yoga Centers. Τα μαθήματά της είναι για όλα τα επίπεδα και διδάσκονται είτε στην αγγλική είτε στην ελληνική γλώσσα.

Μια τυπική μέρα περιλαμβάνει:

  • 8:30 - 10:00 πρωινό μάθημα κουνταλίνι γιόγκα (ενεργοποίηση χρησιμοποιώντας ασκήσεις αναπνοής και διαλογισμό)
  • 10:00-11:00 brunch στη βίλα
  • 11:00- 18:00 ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή για επιπλέον δραστηριότητες (την μια μέρα θα επισκεφτούμε τους καταρράκτες και την άλλη την όμορφη παραλία της μπλε λιμνοθάλασσας)
  • 18:00-19:00 απογευματινό μάθημα γιόγκα (γιν γιόγκα αργού ρυθμού για ξεκούραστο ύπνο)
  • 19:30 δείπνο (2 δείπνα στη βίλα & 1 δείπνο έξω στον κόλπο της Καρύστου σε ένα όμορφο τοπικό εστιατόριο)

Περιλαμβάνονται στην τιμή

  • 3 διανυκτερεύσεις
  • 6 μαθήματα γιόγκα
  • 3 πρωινά
  • 3 δείπνα

Το retreat ξεκινά επίσημα 25/5 Πέμπτη στις 18:00 με μάθημα yin yoga και ολοκληρώνεται την Κυριακή 28/5 μετά το brunch!

Τιμές & Κράτηση

REFRESH YOURSELF - ΑΝΟΙΞΗ '23
25 Μαΐου, 2023 με
28 Μαΐου, 2023
*Ολοκληρώθηκε*
Απαιτούνται 200€ για να κλείσετε τη θέση σας!