6 Φεβρουαρίου, 2023
-
*Ολοκληρώθηκε*

Kundalini yoga και τα δέκα σώματα

Kundalini workshop 10 εβδομάδων

«Αν συνειδητοποιήσετε ότι είστε 10 σώματα, διαμορφώσετε αντίληψη για αυτά και τα κρατάτε σε ισορροπία, ολόκληρο το σύμπαν θα είναι σε ισορροπία μαζί σας». Yogi Bhajan

ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ώρα μαθήματα ζουμ στις 09:00 π.μ. και ένας διαλογισμός για κάθε εβδομάδα για να το κάνετε μόνοι σας τις υπόλοιπες ημέρες

Είστε κάτι περισσότερο από το φυσικό σας σώμα, το φυσικό σας σώμα δεν είναι παρά μια πτυχή αυτού που είστε. Η αλήθεια είναι ότι ο άνθρωπος αποτελείται από δέκα σώματα:
Το φυσικό σώμα, τρία νοητικά σώματα και έξι ενεργειακά σώματα.
Κάθε σώμα έχει συγκεκριμένα χαρίσματα που αναπτύσσονται όταν είναι ισχυρό και μια ορισμένη έλλειψη που μπορεί να βγει στην επιφάνεια όταν είναι αδύναμο.

Το εργαστήριο δέκα εβδομάδων (1 σώμα κάθε εβδομάδα) θα καλύψει κάθε σώμα με ένα συγκεκριμένο kriya (σετ γιόγκα) και διαλογισμό δύο φορές την εβδομάδα (Μέσω ZOOM) με μια εξήγηση για το καθένα για να σας δώσει βαθύτερη εικόνα για το νόημα κάθε σώματος.

Όταν λειτουργείς με ισορροπημένο τρόπο μέσα από αυτά τα 10 σώματα, αυτό μπορεί να φέρει επιτυχία, θεραπεία και μια βαθύτερη σύνδεση με αυτό που είσαι.

Τα δέκα σώματα είναι:
1. ΣΩΜΑ ΨΥΧΗΣ
2. ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ (ψυχική προστασία)
3. ΘΕΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ (αισιόδοξη άποψη)
4. ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ (διαισθητικές αισθήσεις)
5. ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ
6. ARCLINE
7. ΑΥΡΙΚΟ ΣΩΜΑ
8. PRANIC BODY
9. ΛΕΠΤΟ ΣΩΜΑ
10. ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΚΟ ΣΩΜΑ

Η πρώτη συνάντηση της Μάρθας με την Κουνταλίνι γιόγκα ήταν το 2014 στην Ελλάδα και από τότε δεν σταμάτησε να ασκεί την Κουνταλίνι Γιόγκα.
Η Martha είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Yoga Alliance στη γιόγκα (RYS 200) και “εκπαίδευση δασκάλων Kundalini yoga” 200 ωρών – διδάσκεται από την Gloria Latham στα Κέντρα Γιόγκα Semperviva. Τα μαθήματά της είναι για όλα τα επίπεδα και διδάσκονται είτε στην αγγλική είτε στην ελληνική γλώσσα.

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες και για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας

Γνωρίστε τον Δάσκαλό σας
Γεια σας,

Είμαι η Μάρθα, ένας παθιασμένος δάσκαλος γιόγκα και πάντα μαθητής!

Η Kundalini yoga έγινε η “αγάπη μου με την πρώτη ματιά” το έτος 2014, όταν παρακολούθησα την εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα 200 ωρών με τα στούντιο Semperviva Yoga – η καλύτερη εμπειρία ζωής ποτέ – με την αγαπημένη μου, εκπληκτική, εμπνευσμένη δασκάλα GLORIA LATHAM (Global Master of Kundalini yoga)!

Το ταξίδι μου στη γιόγκα ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια, με μαθήματα, εργαστήρια, retreats και προσωπική εκπαίδευση στο σπίτι!

Σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής μου αποφάσισα να γίνω μέρος της Εκπαίδευσης Δασκάλων – 200 ωρών – για να κάνω ενδοσκόπηση και να έρθω σε επαφή με τον εαυτό μου (διαρκής διαδικασία θεραπείας). Ποτέ δεν σκέφτηκα να γίνω δάσκαλος γιόγκα ή ιδιοκτήτης στούντιο γιόγκα όμως, όλα εξελίχθηκαν μόνα τους μετά! Λίγο μετά την αποφοίτησή μου άνοιξα ένα στούντιο γιόγκα με το όνομα «Happy Yogi» που διήρκεσε περίπου 5 χρόνια επειδή η ζωή αλλάζει με απροσδόκητους τρόπους. Οπότε άλλαξα κατεύθυνση… οργανώνοντας yoga retreats/διακοπές, διαδικτυακά μαθήματα και workshops, ώστε να εμπνεύσω τους ανθρώπους να δώσουν περισσότερη «ζωή» στη ζωή τους, να κάνουν ενδοσκόπηση, να ανυψώσουν και να ηρεμήσουν το μυαλό! Τα προηγούμενα χρόνια παρακολούθησα πολλά εργαστήρια, retreats και εκπαίδευση δασκάλων για να ολοκληρώσω ένα άλλο δίπλωμα 200 ωρών στη Διδασκαλία της Κουνταλίνι!

Εν τω μεταξύ, ερωτεύτηκα και την Yin yoga! Για μένα ήταν ο καλύτερος συνδυασμός (YIN & YANG) με την ενεργητική πρακτική της Kundalini για να τεντώσω το σώμα μου και να ηρεμήσω το μυαλό με τη Yin, οπότε αφιέρωσα την πρακτική μου και την εκπαίδευσή μου και στη Yin γιόγκα… ζωντανά στο στούντιο και online!

Θα ομολογήσω ότι η γιόγκα με βοήθησε να βρω ισορροπία στη ζωή μου, να έχω ισχυρότερο μυαλό και σώμα και να βρω εσωτερική γαλήνη και χαρά!!
Το “Sharing is Caring”, γι ‘αυτό θα ήθελα να μοιραστώ τις γνώσεις και την εμπειρία μου μετά από τόσα χρόνια, για να κάνω τους ανθρώπους να αισθάνονται καλύτερα, να αγαπούν καλύτερα, να κοιμούνται καλύτερα για να βρουν ισορροπία, εσωτερική ειρήνη και δύναμη!

Ετοιμαστείτε να κινητοποιήσετε το σώμα σας και να συνδεθείτε με τον εαυτό σας.
Μόνοι ή με το αγαπημένο σας άτομο ελάτε να απολαύσετε ΔΙΑΚΟΠΕΣ YOGA, να επαναφορτίσετε το σώμα σας, να ανυψώσετε το μυαλό σας και να φωτίσετε την ψυχή σας με Γιόγκα και Διαλογισμό!

 

“Η ευτυχία είναι ένα εσωτερικό ταξίδι”

 

Με ευγνωμοσύνη

Μάρθα

 

* Η πρώτη επαφή της Μάρθας με την Κουνταλίνι γιόγκα ήταν το 2014 στην Ελλάδα και από τότε δεν σταμάτησε να την ασκεί. Η Μάρθα είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γιόγκα από τη Yoga Alliance (RYS 200) και έχει παρακολουθήσει 200 ώρες εκπαίδευση δασκάλας Κουνταλίνι γιόγκα από την Gloria Latham στα Semperviva Yoga Centers. Τα μαθήματά της είναι για όλα τα επίπεδα και διδάσκονται είτε στην αγγλική είτε στην ελληνική γλώσσα.
Διαβάστε τις οδηγίες κράτησης / πληρωμής στο μήνυμα που θα λάβετε από εμάς.